Onze strategie

Wat onderscheidt VodafoneZiggo? Welke rol spelen wij in het leven van onze klanten? En in de Nederlandse samenleving? Ons doel en onze strategie geven richting aan alles wat we doen - van kleine keuzes tot grote investeringen. 

ONZE PURPOSE   

VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen, tussen mensen en voor mensen. Welke verbinding onze klant ook legt; videobellen met je grootouders, met je familie thuis die bloedstollende serie kijken of je project presenteren aan een beeldscherm vol collega's. We zorgen ervoor dat je er maximaal van kunt genieten en het je vooruithelpt. De Purpose van VodafoneZiggo sluit daar naadloos op aan: plezier en vooruitgang met elke verbinding. 

Verbinding

Wij zijn klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin we innovaties beschikbaar maken voor iedereen. Waarin we zorgen dat Nederland een digitale koploper is en blijft.

En waarin jouw wereld slimmer, sneller, duurzamer en leuker wordt. Thuis, op je werk en onderweg. De afstand? Die overbruggen we. Dichtbij zijn kan overal. Dat is de kracht van verbinding. Dat is de kracht van VodafoneZiggo. 

Plezier

We brengen mensen, plezier en inspiratie met onze content en technologie.

Werken, spelen, ontspannen, creëren en ontmoeten: het is altijd binnen handbereik.  

Vooruitgang

We jagen innovatie en digitalisering aan in Nederland.

Tegelijk bouwen en beheren we de infrastructuur die alles mogelijk maakt: een stabiel, slim en toekomstbestendig netwerk. Daarbij focussen we ons op technologische oplossingen die de samenleving vooruithelpt. 

ONZE STRATEGISCHE FOCUS 

We stellen de klant centraal in alles wat we doen. Elke dag opnieuw. Een buitengewone klantbeleving is dan ook de rode draad in onze aangescherpte strategie, die we in 2022 hebben ontwikkeld en begin 2023 gelanceerd. De strategie richt zich op vijf focuspunten.

We genieten van de uitdaging 

Onze ambities zijn enorm. Om ze te bereiken, werken we als één team. Van onze technici en winkelmedewerkers tot IT'ers, marketeers en salesmanagers, iedereen werkt samen om klanten plezier en vooruitgang te bieden. Dat lukt alleen als onze medewerkers de beste werkomstandigheden hebben en zich goed voelen. Daarom hebben we een cultuur van openheid, gelijkheid en respect gecreëerd. We brengen een prachtige mix samen van mensen met diverse achtergronden, culturen en karakters. We bieden hen kansen om te groeien, nieuwe uitdagingen aan te gaan en het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen.

Secure & Seamless connectivity 

Dagelijks brengt VodafoneZiggo talloze verbindingen tot stand. Tussen mensen, bedrijven, zelfs tussen slimme apparaten onderling. We zorgen dat ons netwerk meebeweegt met alle vereisten, en vooral met de wensen van miljoenen Nederlanders. Zo zijn onze klanten veilig, naadloos en zorgeloos verbonden. Waar je ook gaat of staat.  

Endless Entertainment 

De spanning van een sportwedstrijd, meeslepende film of onvergetelijk concert. Als het om entertainment gaat, zijn wij minstens zo fanatiek als onze klanten. We zetten alles op alles voor een wervelende ervaring. We creëren hét entertainmentplatform van Nederland, waar klanten naartoe gaan voor al hun favoriete films, series en sport. Een makkelijke zoekfunctie en persoonlijke aanbevelingen maken de ervaring compleet. Daarbij bieden we hen ook voorrang bij live concerten en sportwedstrijden met ons Priority programma. 

Best Business Solutions 

Nederland kent 2 miljoen bedrijven, van pionierende start-ups tot grote spelers op de wereldmarkt. Samen zijn ze de drijvende kracht achter onze economie. De succesfactor? Sterke verbindingen en voortdurende vernieuwing. VodafoneZiggo helpt ondernemers vooruit. Van veilig, hybride en klantgericht werken, tot Internet of Things-toepassingen die steden smart maakt. Dit maakt ons een ijzersterke partner en een aanjager van de Nederlandse digitalisering. 

Smart Digital Experience 

Door onze digitalisering te versnellen, kunnen we grootschalig buitengewone klantervaringen bieden. We creëren een supersimpele, superslimme en superpersoonlijke klantbeleving. Zo is VodafoneZiggo voor klanten dé partner in het dagelijkse digitale leven. 

Progress for Everyone 

Hoe meer onze wereld digitaliseert, hoe belangrijker het is om ervoor te zorgen dat niemand achterblijft. Want de snelheid van deze ontwikkelingen is voor sommigen nauwelijks bij te benen. Onze missie is zorgen dat íedereen goed, bewust en veilig mee kan doen. Dus helpen we ouderen met digitale vaardigheden. Leren we kinderen hoe ze veilig en vaardig online kunnen zijn en ook een gezonde balans kunnen bewaren tussen online- en offlineactiviteiten. Daarnaast onderzoeken we hoe we onze producten en diensten toegankelijker kunnen maken voor kwetsbare doelgroepen. 
 

We leveren deze bijdragen aan de samenleving ook op een duurzamere en meer inclusieve manier. We hebben stevige ambities om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en stellen duidelijke voorwaarden aan met wie we samenwerken in onze waardeketen. Onze duurzame producten en diensten stellen onze klanten tevens in staat om energie te besparen.

Deel deze pagina: