Over VodafoneZiggo

Wij zijn VodafoneZiggo. Een toonaangevend Nederlands telecombedrijf dat essentiële vaste en mobiele connectiviteit, aansprekende entertainmentdiensten en business-services levert aan particuliere en zakelijke klanten.    
 

EEN STERK TOTAALAANBOD

VodafoneZiggo is in 2017 gestart als joint venture uit een fusie tussen Vodafone Nederland en Ziggo, met respectievelijk Vodafone Group en Liberty Global als moederbedrijven. Sindsdien is VodafoneZiggo een volledig converged operator: we bieden zowel vaste als mobiele diensten. Dankzij deze bundeling kunnen we onze klanten beter bedienen en als bedrijf sneller groeien. Ons converged aanbod geeft ons volop kansen om aanvullende diensten te verkopen aan bestaande klanten.  

Naast onze dienstverlening bieden we met het programma Priority iets extra’s om onze klanten te belonen. Zij krijgen hiermee toegang tot unieke live-ervaringen in de Ziggo Dome en het Ajax-stadion, evenals korting en voorrang bij events, festivals en concerten.  

TWEE PREMIUM MERKEN 

Met de moderne en stabiele Vodafone- en Ziggo-netwerken opereren we als één bedrijf met twee premium merken. Daarnaast bedienen we met hollandsnieuwe het mobiele no-frills-segment: voordelige abonnementen met basisdienstverlening.  

Deel deze pagina: