1. Secure & seamless connectivity

De krachtige netwerken van Vodafone en Ziggo vormen een hoogwaardige infrastructuur die klaar is voor de digitale toekomst. Voor naadloze verbondenheid, slimmer werken en innovatieve diensten. Lees meer over 1. Secure & seamless connectivity .

Veiligheid en privacy

Miljoenen klanten vertrouwen ons met hun persoonlijke data – van online activiteiten en mailverkeer tot aan de factuurgegevens. Dit geeft ons als telecomprovider een grote verantwoordelijkheid. Lees meer over Veiligheid en privacy .

Elektromagnetische velden

VodafoneZiggo streeft vanuit collectief belang naar een hoogwaardig en landelijk dekkend netwerk, zodat iedereen overal bereikbaar kan zijn. Lees meer over Elektromagnetische velden .

2. Endless entertainment

VodafoneZiggo onderscheidt zich al jaren met exclusieve content als Movies & Series en Ziggo Sport. Daarin zetten we nu de volgende stap, met als doel het Home of Entertainment te zijn voor onze klanten. Lees meer over 2. Endless entertainment .

3. Best business solutions

De wereld wordt steeds digitaler, en ondernemers merken dat misschien wel het meest. Wij ondersteunen hen in die ontwikkeling. Met onze producten, diensten en support zorgen we dat ze kansen optimaal kunnen benutten. Lees meer over 3. Best business solutions .

4. Smart Digital Experience

Snelheid, flexibiliteit en intuïtief gemak. Toonaangevende bedrijven in sectoren als tech en online retail leggen de lat steeds hoger. Lees meer over 4. Smart Digital Experience .

5. Progress for everyone

Een optimale werkomgeving, dat is wat we onze medewerkers willen bieden. Daarom moedigen wij hen aan om mee te praten over hun cao, zich grenzeloos te ontwikkelen en de verbinding met elkaar te zoeken in sterke samenwerkingen. Lees meer over 5. Progress for everyone .

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie

Diverse en inclusieve teams leveren niet alleen de beste prestaties, ze versterken ook het welzijn van onze medewerkers. Ons doel is dan ook om koploper te zijn in diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Lees meer over Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie .

Leave no-one behind

Maar liefst 2.5 miljoen Nederlanders zijn digitaal onvoldoende vaardig, blijkt uit onderzoek van de Algemene Rekenkamer. Wij zetten ons samen met partners in om te zorgen dat iedereen mee kan komen in de digitale samenleving. Lees meer over Leave no-one behind .

De impact van inkoop

Ethiek en duurzaamheid staan bij VodafoneZiggo hoog in het vaandel, en dat verwachten wij ook van onze leveranciers. Onze keten maken we steeds duurzamer met onze inkoopcode, intensieve controle en begeleiding. Lees meer over De impact van inkoop .

Milieuvriendelijk werken

Bewust energiegebruik in onze kantoren en winkels, een energie-efficiënter netwerk en steeds duurzamere datacenters. Dit is de basis van onze duurzame operatie die we continu onder de loep nemen. Lees meer over Milieuvriendelijk werken .